logo

Velkommen!

Få skreddersydde solceller på taket!

Solkart er en tjeneste levert av EnergiPluss for næring, landbruk og privatbolig. Søk opp din adresse, skreddersy ditt solcelleanlegg, se hvor mye du kan produsere og få et kostnadsoverslag på installasjon.

Søk som:

Med Solkartet fra EnergiPluss ser du raskt hviket takflater som egner seg for solceller. Du ser solforhold i % på alle takflater. Takflatene med høyest % gi høyest produksjon av strøm pr m². Du «klikker» på de takflatene du ønsker å velge bort eller legge til. Du velger taktype, og antall paneler per tak/ bygg.

Legg inn type strømnett og inntakstørrelse i nedtrekkmenyen for strømnett og inntakstørrelse. Vet du ikke dette velg «vet ikke». Har du registrert type strømnett og inntakstørrelse tar Solkart hensyn til størrelsen på byggets elektriske anlegg og foreslår et solcelleanlegg som er innenfor dette. Minste antallet paneler du kan velge per takflate er 9 paneler.

Solkartet fra EnergiPluss henter avanserte kartdata med solinnstråling og informasjon fra matrikkelen på oppgitt adresse. Ut fra dette estimeres størrelsen på takflater, antall paneler, installert effekt i kWp, hvor mange kwt anlegget vil produsere på den aktuelle adressen. Estimert pris er for komplett leveranse, inkluderer prosjektering, materiell, montering, melding til nettselskap og tilkobling til eksisterende elektriske anlegg. Det forutsettes at det er kapasitet og plass i eksisterende elektriske anlegg.

Solkart tar med værdata, og avskygninger fra horisont på den aktuelle adressen.

Solkart tar ikke hensyn til piper, takvinduer, snøfangere o.l.

Solkart er en tjeneste levert av EnergiPluss AS

logo

Adresse:

Tomtegata 8, 2500 TYNSET

Telefon: 62 70 07 07

Teknisk support: 62 70 07 77 (Mandag -Fredag 07:00-16:00)

E-post: salg@energipluss.com

© 2024 Solkart. All rights reserved